Terapi Fyn logo
Ring til os:
71 23 70 71
Skriv til os:
info@terapifyn.dk
Terapi Fyn | Psykolog, Parterapeut og Sexolog i Odense på Fyn

Individuel terapi

Vi kan alle blive ramt af stress, angst, depression eller andre psykiske tilstande, som vi har brug for hjælp til at håndtere og overvinde. Vi møder alle gennem livet, sorg og kriser, hvor vi har brug for at tale med et andet menneske om det, der er svært.

Som terapeut/psykolog er vi begge nærværende, opmærksomme og engagerede medmennesker og samarbejdspartnere. Vi vil hjælpe dig med at forstå de sammenhænge og relationer, som du indgår i og kan give dig de værktøjer, der kan bringe dig videre i en positiv udvikling. 

Du kan vælge at gå i terapi, hvis du lider af psykiske tilstande og sygdomme som:

Bliv klogere på ovenstående emner her. Du kan bruge forskellige former for terapi til rigtig mange ting, og du kan også gå i terapi, hvis du ønsker at udvikle dig personligt.

Hør hvad vores kunder siger: 

"Jeg kom til terapifyn.dk efter at have konsulteret to andre psykologer uden den store effekt. Jeg er diagnosticeret med generaliseret angst, og savnede konkrete værktøjer i behandlingen. Hos Lone fik jeg hurtigt den støtte og de konkrete værktøjer ind i behandlingen, der gav effekt. I dag fungerer jeg i nyt job, og har kun sporadisk brug for konsultationer."(Nuværende leder i større dansk virksomhed)

Det kan være en god idé at læse om terapeutens/psykologens baggrund og metoder. Det er ganske normalt, at man i sig selv kan finde det både besværligt og uigennemskueligt at finde den rette psykolog eller terapeut. Det bedste du kan gøre er at mærke efter i dig selv under de første par sessioner og spørge dig selv, om du føler dig godt tilpas og tryg ved vedkommende.

I Terapifyn.dk benytter vi os primært af Kognitiv Adfærdsterapi, Metakognitiv Terapi og ACT men tager også andre tilgange i brug ved behov, herunder systemiske, narrative og eksistentialistiske tilgange.

Læs mere om de enkelte tilgange og typiske psykiske lidelser og udfordringer her. Du kan også læse mere om os og vores baggrund under om os.

Individuel terapi i Odense

Priser

Første time 850 kr.
Derefter 975 kr. / timen

- Som regel er 2 timer om måneden tilstrækkeligt. Dette kan dog variere fra klient til klient.

Tidsbestilling:
Vi gør opmærksom på:

Vi har ikke ydernummer. Derfor kan du ikke blive henvist til os via sygesikringen og få offentligt tilskud.

TAG EN STRESSTEST