Terapi Fyn logo
Ring til os:
71 23 70 71
Skriv til os:
info@terapifyn.dk
Terapi Fyn | Psykolog, Parterapeut og Sexolog i Odense på Fyn

Psykolog i Odense - Lone Lytken

 

- som psykolog giver jeg dig redskaberne

I vores liv vil vi komme ud for at møde mange forskellige udfordringer. Jeg møder ofte klienter, som ikke kan identificere præcis, hvad der er galt; kun at de har følelsen af, at noget er galt. Det kan være i deres privatliv, arbejdsliv eller i relationer til andre mennesker.

For det meste kan vi finde en løsning på problemerne selv og en måde at komme videre på. Andre gange kan det være svært på egen hånd at finde løsningen på, hvordan vi bearbejder en følelse, håndterer en situation eller bryder en negativ tilstand. Her kan jeg hjælpe dig. 


Psykologisk rådgivning og terapi

Den første psykologtime og den videre terapi

Under din første psykologtime bruger vi det meste af tiden på, at jeg blot lytter og spørger ind. Der er forskellige områder jeg gerne vil høre om i dit liv og forskellige spørgsmål til din tilstand, der er vigtige at få afdækket. I et samarbejde - ved hjælp af din beskrivelse og min analyse - finder vi gradvist frem til kilden/kilderne til dit problem/dine problemer. 

Under den videre terapi vil jeg bl.a. hjælpe dig med gradvist at finde mening med og se sammenhænge i dit liv, og jeg vil give dig redskaber og nye strategier, som vil styrke og løfte dig i en nu positiv rettet udvikling. Min tilgang som psykolog er evidensbaseret og virker.

Hvis jeg skulle vurdere, at jeg ikke er den rette til at hjælpe dig med din problemstilling (fordi der muligvis er behov for særlig udredning eller særlige behandlinsgmetoder), vil jeg henvise dig videre dertil. Med andre ord er der altid en løsning.


Hvor ofte og hvor mange psykologtimer har jeg brug for?

Det kan variere, hvor mange psykologtimer, der er behov for, afhængigt af den problemstilling du kommer med. Jeg kan altid komme med et estimat på, hvor mange timer, der er behov for, ved opstarten af dit forløb. Som regel er 2 psykologtimer om måneden tilstrækkeligt. I starten af forløbet kan der være behov for at timerne ligger lidt tættere på hinanden for at vi kommer godt fra start.


Søger du en psykolog i Odense eller på Fyn, vil jeg meget gerne byde dig velkommen i vores praksis.

Du er altid velkommen til at ringe til mig, hvis du har spørgsmål eller gerne vil have en tid hos mig. Jeg ringer tilbage, så snart jeg har mulighed for det, hvis du vælger at lægge en besked.

Lone Lytken

- Aut. Psykolog, cand.psych.aut., '

Jeg praktiserer som psykolog i Odense og dækker hele Fyn. Det er også muligt at booke mig til opgaver i resten af landet samt at arrangere online terapiforløb. Hvis du vil vide mere om mig, så kan du læse mere her.

Kontakt mig for at høre nærmere. 

"Jeg fik allerede ved første møde etableret en basal tillid til Lone og hjælp i forhold til at give mig indsigt i samt redskaber til at håndtere min aktuelle situation/livskrise. “

Lone Lytken Psykolog i Odense

OBS: Du kan benytte dig af private sundhedsordninger, herunder Sygesikringen Danmark hos mig

 lone@terapifyn.dk

 

Skriv til mig:


Tidsbestilling:

Vi gør opmærksom på:

Vi har ikke ydernummer. Derfor kan du ikke blive henvist til os via sygesikringen og få offentligt tilskud.

TAG EN STRESSTEST