Terapi Fyn logo
Ring til os:
71 23 70 71
Skriv til os:
info@terapifyn.dk
Terapi Fyn | Psykolog, Parterapeut og Sexolog i Odense på Fyn

Persondatapolitik

Terapifyn.dk

Når du besøger vores hjemmeside, vil der som regel blive indsamlet nogle oplysninger om dig (ip-adresse og færden på hjemmesiden), som vi kan bruge til at forbedre vores indhold. Det gør os i stand til at følge med i hvilke sider, der er mest trafik på og dermed også, hvad der taler mest til brugerens/klientens (dvs. dine) behov, når du henvender dig til os. Hvis du ikke ønsker, at der indsamles oplysninger, bør du slette dine cookies (se vejledning) og undlade videre brug af Terapifyn.dk.

Brug af cookies

Terapifyn.dk anvender ”cookies”, der er en tekstfil, som gemmes på din computer, mobil el. Tablet med det formål at genkende din enhed, huske indstillinger, udføre statistik og evt. målrette vores indhold på terapifyn.dk til brugere og klienter som dig.

Hvis du sletter eller blokerer cookies, kan du risikere, at websitet ikke fungerer optimalt samt at der er indhold, du ikke kan få adgang til.

Websitet indeholder cookies fra tredjeparter, der i varierende omfang kan omfatte Google Analytics og Youtube.

Indsamling af personoplysninger ved brug af kontaktformularen og telefon

Ved kontakt til Terapifyn.dk beder vi dig opgive følgende personlige oplysninger: navn, telefonnummer og mailadresse for at kunne identificere dig og kommunikere med dig om det emne, din henvendelse drejer sig om.

Terapifyn.dk har en databehandleraftale med Webregnskab og IT-leverandør- og support-virksomhed, Uptime.dk, i henhold til persondataforordningen.

Ingen tredjepart har adgang til dine personoplysninger. Du har som den eneste ret til at få indsigt i de oplysninger, du har oplyst Terapifyn.dk ved din henvendelse og du kan til enhver tid få rettet evt. fejl i dine personoplysninger og/eller få dem slettet, hvis du skulle ønske det. Vi gør også opmærksom på, at vi ikke anvender dine personlige oplysninger til markedsføringsformål.

Oplysningerne opbevares i det tidsrum, der er tilladt i henhold til lovgivningen, og vi sletter dem, når de ikke længere er nødvendige. Perioden afhænger af karakteren af oplysningen og baggrunden for opbevaring. Det er derfor ikke muligt at angive en generel tidsramme for, hvornår informationer slettes. Skulle det ske, at der opstår databrud (hvilket vi aldrig har oplevet), håndteres dette ud fra de gældende regler om 72 timers indberetningsfrist til datatilsynet og 48 timers kontakt til den bruger, hvis data er blevet brudt. Det betyder, at hvis vores system f.eks. bliver hacket og din emailadresse bliver stjålet, så vil du få besked inden for 48 timer via de kontaktoplysninger vi har på dig.

SMS

Ønsker du at kontakte din behandler ved Terapifyn.dk, så er brug af kontaktformularen på siden eller mail (se under kontakt) langt det bedste. Du kan også kontakte os via SMS vedrørende igangværende forløb. De mobiltelefoner vi anvender, anvendes kun i Terapifyn.dk’s regi og ærinde og er underlagt gældende regler i persondataforordningen om brug af mobiltelefon til dette formål, der sikrer, at dine personlige oplysninger ikke videregives til tredjepart via mobiltelefonen.

Er du i behandlingsforløb ved Terapifyn.dk:
Er du i behandling for en problematik ved en behandler i Terapifyn.dk, dvs., Lone Lytken Nielsen eller Vibeke Lemvig Nielsen vil dine oplysninger noteres på håndskrevne journaler sammen med behandlerens noter om dit behandlingsforløb. Noterne opbevares i et sikret arkivskab på behandleradressen. Journaler slettes efter 5 år og kan ikke genskabes. Du kan selvfølgelig også få indsigt i og slette dine journaler til enhver tid.

Klage

Hvis du vil klage over vores behandling af dine personoplysninger, kan du henvende dig til os og vi vil med det samme tage din klage alvorligt og evt. slette eller ændre dine personoplysninger hos os. Du har også mulighed for at tage kontakt til Datatilsynet.

Datatilsynet
Borgergade 28, 5.
1300 København K
Tlf. 33 19 32 00
dt@datatilsynet.dk

Gå ikke glip af hvad vi tilbyder i fremtiden.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev i dag, og deltag i konkurrencen om en times gratis konsultation!

TAG EN STRESSTEST

1. Dine cookie settings
Funktionelle cookies, marketing og tracking
Cookies der giver os mulighed for at analysere webstedets anvendelse, så vi kan måle og forbedre ydelsen, og cookies der bruges af reklameselskaber eller annoncerende selskaber til at slå annoncer op, som er relevante for dine interesser.
 Alle

Nødvendige cookies
Cookies der er nødvendige for sidens funktionalitet.
 Nødvendige


2. Dette website anvender cookies

En cookie er en lille tekst-fil, som vi gemmer på din computer for at kunne holde styr på, hvad der sker under dit besøg og for at kunne genkende computeren.
En cookie indeholder kun tekst, er ikke et program og indeholder ikke virus.

3. Formål med cookies på vores website:
Cookies er nødvendige for at få hjemmesiden til at fungere. Cookies hjælper os desuden med at få overblik over dit besøg på hjemmesiden, så vi løbende kan optimere og målrette hjemmesiden til dine behov og interesser. Cookies husker f.eks., hvad du har lagt i en eventuel indkøbskurv, om du tidligere har besøgt siden, om du er logget ind og hvilket sprog og valuta, du gerne vil have vist på hjemmesiden. Vi bruger også cookies til at målrette vores annoncer over for dig på andre hjemmesider. Helt overordnet anvendes cookies således som del af vores service til at vise indhold, der er så relevant som muligt for dig.

4. Sådan sletter eller blokerer du for cookies i din browser
minecookies.org/cookiehandtering


5. Liste over brugte cookies:
NavnFormålUdbyderUdløber

Vi bruger cookies til at tilpasse vores indhold og annoncer, til at vise dig funktioner til sociale medier og til at analysere vores trafik.
Vi deler også oplysninger om din brug af vores website med vores partnere inden for sociale medier, annonceringspartnere og analysepartnere. Få flere oplysninger

OK Læs mere