Terapi Fyn logo
Ring til os:
71 23 70 71
Skriv til os:
info@terapifyn.dk
Terapi Fyn | Psykolog, Parterapeut og Sexolog i Odense på Fyn

Stresscoach Vibeke Lemvig Nielsen

 
Som stresscoach, terapeut og mindfulnessinstruktør, kan jeg hjælpe dig med at få stress ud af kroppen samt at få fundet frem til årsagerne til, at du bliver stresset. Årsagerne skal der ændres på, hvis ikke stressen skal komme tilbage igen.

Jeg kan hjælpe fra mine lokaler i enten Odense eller Svendborg.

Stressbehandling hos en stresscoach

Det er en god ide at få hjælp til at håndtere din stresstilstand så hurtigt som muligt. Du behøver ikke at være sygemeldt fra dit arbejde for at modtage stresscoaching. Tværtimod er det godt for både dig og dine omgivelser, hvis der gøres noget ved dine stressårsager så tidligt som muligt. Hvis du er stresset, skal du først og fremmest have ro. Det er det jeg kan hjælpe dig med.

I et forløb hos mig, vil du skulle arbejde med at nedbringe stressen imellem sessionerne. I samarbejde med dig, udarbejder jeg en afstressningsplan, som er designet til dig med udgangspunkt i din tilværelse. Det kan være du skal holde flere pauser, meditere, motionere mere eller mindre. Vi skal også finde de ting fog aktiviteter frem som giver dig ro og glæde, så du kan begynde at gøre dem igen.

Når afstressningen er i gang begynder vi at gå på jagt efter dine stressårsager. Årsagerne bearbejdes og bliver forhåbentligt fjernet. Måske skal vi kigge på din arbejdsbelastning, hvordan du bruger din telefon, socialemedier, mails mm. Det kan evt. blive i samarbejde med din arbejdsplads, din familie eller andre i dine omgivelser.

Det kan også være vi skal se på nogle overbevisninger du har, som bevirker, at du bruger flere ressourcer end du har, eller at du er for hård ved dig selv. Sammen finder vi den bedste vej ud af stressen for dig, og den bedste måde for dig at forebygge stress fremover i dit liv.

Hvordan kan vi hjælpe med stressforebyggelse?

Vikebe tilbyder skræddersyede terapeutiske og coachende tilgange, der sigter mod at styrke din evne til at håndtere stress i hverdagen. Vi fokuserer ikke blot på at lindre symptomer, men arbejder også på at identificere og adressere de underliggende årsager til stress. Vibeke er en erfaren terapeut, som arbejder tæt sammen med dig for at udvikle praktiske redskaber og strategier, der passer til dine unikke behov og livsstil.

Hvor lang tid tager stresscoaching?

Et stresscoachforløb varer typisk 8-12 uger, afhængig af, hvor stresset du er. Du mødes med mig en time en gang om ugen i de første 2-6 uger. Herefter kan der ofte være 2 uger imellem sessionerne.

Tilskud til stresscoaching

Hvis du har en sundhedsforsikring, kan du spørge om du selv må vælge behandler, hvis du foretrækker mig som stresscoach. Nogle fagforeninger og arbejdspladser giver også tilskud til et stresscoacingforløb. Spørg I din forening eller spørg din arbejdsgiver.

Om mig som Stresscoach

Jeg er uddannet master stresscoach hos Forebyg Stress v. Bjarne Toftegård og deltager her i et stresscoachnetværk for professionelle stresscoaches. Jeg er også terapeut og mindfulnessinstruktør og kan derfor også hjælpe dig terapeutisk, hvis det er det som giver mest mening i dit forløb. Jeg har arbejdet med stressede mennesker i mere end 10 år og følger udviklingen indenfor stressårsager og behandlingsmetoder.

/ Vibeke Lemvig Nielsen

Stresscoach hos Terapi Fyn i Odense

Priser

Kr. 1050.- 

- Som regel er 2 timer om måneden tilstrækkeligt. Dette kan dog variere fra klient til klient.

Tidsbestilling: vibeke@terapifyn.dk
Vi gør opmærksom på:

Vi har ikke ydernummer. Derfor kan du ikke blive henvist til os via sygesikringen og få offentligt tilskud.

TAG EN STRESSTEST