Terapi Fyn logo
Ring til os:
71 23 70 71
Skriv til os:
info@terapifyn.dk
Terapi Fyn | Psykolog, Parterapeut og Sexolog i Odense på Fyn

Ledelsessupervision og erhvervscoaching

  • Hvordan er man en etisk forsvarlig og tydelig leder i de konkrete hverdagssituationer, der udspiller sig i alle organisationer, små som store, nationale som internationale af format?
  • Hvordan får man familielivet til at hænge sammen med arbejdsansvaret?
  • Hvordan opretholder man indre ro og balance imens man udfører sin rolle forsvarligt?

Hos Terapifyn.dk tilbyder vi ledelsessupervision til ledere og ledergrupper. 

Mellemlederen og lederen kan hurtigt stå i pludseligt opståede eller langvarige svære dilemmaer mellem forskelrettede interesser og hensyn fra henholdsvis medarbejdere, øvre ledelse, markedsanalysen og eksterne samarbejdspartenere. Det gør, at mellemleder- og lederrollen er den mest udsatte rolle at besidde i en organisation i forhold til udvikling af stress, viser undersøgelser. Derfor er der løbende behov for rette eksterne sparring, evt. coaching og supervision for at undgå stress og udbrændthed.

Hvordan arbejder vi med ledelsessupervision?


I Terapifyn.dk fokuserer vi på mellemlederens og lederens mentale sundhed, så du som leder kan passe på dig selv og på virksomheden i den spændende men også udfordrende rolle, som du har taget ansvaret for at udføre. Styrk dine kompetencer som leder eller ledergruppe

Styrk dine kompetencer som leder eller ledergruppe

Vi superviserer på enkelte problemstillinger og på større organisatoriske udfordringer, hvor etik, Human Ressources og økonomi ofte er i spil på samme tid, hvilket kan medføre et stort pres på dig som leder. Dette typisk i form af (høje) præstationsforventninger, tidspres og håndtering af samarbejde og evt. samarbejdsvanskeligheder mellem medarbejdere og kollegaer. 

Kort sagt, så skal det hele gå op i en højere enhed, og vi kender udfordringerne - og løsningerne hos os.

Har du spørgsmål, så kontakt Psykolog Lone Lytken for en uforpligtende samtale om dine tanker og behov på tlf. 81 53 53 09.
TAG EN STRESSTEST