Terapi Fyn logo
Ring til os:
71 23 70 71
Skriv til os:
info@terapifyn.dk
Terapi Fyn | Psykolog, Parterapeut og Sexolog i Odense på Fyn

Mindboxer Podcast

Mindboxer er Terapifyn.dk's podcast. Vibeke og Lone dykker ned i forskellige psykologiske, sexologiske og parterapeutiske hverdagsemner og giver dig konkrete redskaber. Man skal se podcasten som et rigtig godt supplement til sin individuelle terapi og personlige udvikling. 

Find podcasten på Apple Podcast

Mindboxer podcast


Hvem er værterne i podcasten? 

Vibeke og Lone er værterne på Mindboxer og medejer af Terapi Fyn. Vibeke Lemvig har over 10 års erfaring som behandler inden for kognitiv terapi, parterapi, sexologi, stresscoaching og mindfuldness. Lone Lytken er autoriseret psykolog og specialist i kognitiv adfærdsterapi. Hun tilbyder individuel psykologbehandling af bl.a. stress, krise, angst, depression og lavt selvværd. Ydermere tilbyder hun ledelsessupervision og erhvervscoaching til ledere og ledergrupper. Lone har også en baggrund som neuropsykolog.

Hvilke emner taler vi om?  

I Mindboxer taler vi om forskellige emner og dykker ned i forskellige psykologiske, sexologiske og parterapeutiske hverdagsemner og kommer med konkrete redskaber til håndtering af problemer som mange går og bokser med i hverdagen. 

Vi taler om emner som:

Ubevidste mønstre i personligheden, utroskab, selvværdstræning, stress og afstresning, angst, depression, det gode arbejdsliv, singlelivet, venskab, typer af psykiske forsvar, mad og følelser, identitetskriser, svære skilsmisser, rejsningsproblemer, manglende gnist i parforholdet, grænsesætning, konflikthåndtering m.m.

Har du selv ønsker til emner eller spørgsmål, du ønsker værterne skal tage op i podcasten, så tøv endelig ikke med at sende Vibeke og Lone en mail på mindboxer@terapifyn.dk

Hvor kan jeg lytte til Mindboxer podcast?

Du kan lytte til podcasten på Apple PodcastSpotifySpreakerGoogle Podcast, Castbox, Deezer eller andre platforme, hvor du lytter til dine podcast. 
 

Ring ind til podcasten 

Du er velkommen til at stille spørgsmål til podcasten. Vi modtager også gerne ris, ros, ønsker og gode ideer til nye episoder. 

Telefon +45 71 23 70 71 
Du kan også stille dine spørgsmål til mindboxer@terapifyn.dk. Så tager vi dit spørgsmål med i den kommende episode. 

TAG EN STRESSTEST