Terapi Fyn logo
Ring til os:
71 23 70 71
Skriv til os:
info@terapifyn.dk
Terapi Fyn | Psykolog, Parterapeut og Sexolog i Odense på Fyn

Foredrag om Stress, Den Motiverende Samtale & Konflikthåndtering

Lad Terapifyn.dk hjælpe jer med at nedbringe stress, motivere jeres modtagere og håndtere konflikter professionelt

Hos Terapifyn.dk har vi kursusfaciliteterne til at vores kurser og foredrag kan foregå hos os. Det er nemt og rart for jer.
Du har både mulighed for at bestille os som enkeltpersoner til et enkelt foredrag eller som team til at sikre implementeringen af et udviklingsforløb i din/jeres organisation.

Vil I også gerne have et psykisk sundt og stressfrit arbejdsmiljø? 

Overvej et forebyggende foredrag om stress

Terapeut og Proceskonsulent Vibeke Lemvig Nielsen og Autoriseret Psykolog Lone Lytken, underviser medarbejdere og ledelsesgrupper i metoder til at opnå det stressfrie og psykisk sunde arbejdsmiljø.

Med en stressfri arbejdsplads følger øget motivation, øget arbejdsglæde, færre sygedage, bedre psykisk og fysisk helbred og øget fokus hos medarbejderen og lederen. Dette med gode resultater på bundlinjen til følge - nu og på sigt. Der er således rigtig mange fordele ved at nedsætte stress og øge trivslen i samarbejde med os. 

Medarbejderne vil helt konkret opnå indsigt i og her-og-nu anvendelige redskaber til:

  • At nedsætte egen stress og psykiske overbelastning
  • At håndtere stressende faktorer, som uundgåeligt opstår nu og da
  • Den team-baserede vej til stressfrihed og øget arbejdsglæde
  • Konkret implementering af nye stressfrie vaner, som vil kunne mærkes personligt og i arbejdsregi

Den Motiverende Samtale

"Den Motiverende Samtale" er et kursus og kan også bestilles på foredragsform som henvender sig til  medarbejdere og ledere, der arbejder med at skabe motivation hos andre mennesker. Kursisten undervises i samtaleteknikkerne fra den anerkendte metode, "Den Motiverende Samtale" af Miller og Rollnick.

Metoden skaber i den grad motivation hos samtalepartneren og hjælper samtalepartneren med at få øje på egne ressourcer, så denne kan gå ud i verden og udnytte eget potentiale maksimalt. Den Motiverende Samtale som teknik benyttes derfor med stor succes på mange af landets jobcentre, inden for psykiatrien og i den private behandlingssektor.

Det er en uvurderlig teknik at tillære sig inden for praktisk talt al kommunikationsarbejde, herunder for teraputen, coachen, sagsbehandleren, lederen, lægen, sygeplejersken, pædagogen og skolelæreren, fordi den skaber resultater til gavn for alle.

Vi hjælper jer/dig med at træne teknikkerne og med at implementere dem hos jer/dig. Det er også muligt at booke foredrag om emnet. Ring for mere info og en snak om lige netop dine behov ved Psykolog Lone Lytken på tlf. 81 53 53 09.

Konflikthåndtering

Vi udbyder kurser og foredrag i indsigtsfuld og effektiv konflikthåndtering, som indeholder indsigt i og konkrete evidens-baserede psykolgoiske kommunikationsredskaber til:

  • Konflikthåndtering personligt
  • Konflikthåndtering på arbejdspladsen
  • Konflikthåndtering mellem grupper på arbejdspladsen

Står du med en opgave, der ikke er repræsenteret herover, eller har du spørgsmål, er du altid velkommen til at kontakte Psykolog Lone Lytken for en uforpligtende samtale om lige netop din organisations behov og ønsker. tlf. 81 53 53 09.

Eller kontakt Terapi Fyn vha. kontaktformularen nedenunder. 


Skriv til mig:Tidsbestilling:

Vi gør opmærksom på:

Vi har ikke ydernummer. Derfor kan du ikke blive henvist til os via sygesikringen og få offentligt tilskud.

TAG EN STRESSTEST