Terapi Fyn logo
Ring til os:
71 23 70 71
Skriv til os:
info@terapifyn.dk
Terapi Fyn | Psykolog, Parterapeut og Sexolog i Odense på Fyn

Stresscoach Vibeke Lemvig Nielsen

Som stresscoach kan jeg hjælpe dig med at få stress ud af kroppen og få identificeret årsagerne til, at du bliver stresset. Årsagerne skal der ændres på, hvis ikke stressen skal komme tilbage efter endt stresscoaching-forløb.

Stresssignaler

Stresssignaler kan være mange. De mest almindelige stress-signaler er meget tankemylder, koncentrationsbesvær, træthed og måske søvnbesvær, forvirring og fysiske ubehageligheder eller uforklarlige smerter. Det er en god ide at få hjælp til at håndtere stress så hurtigt som muligt. Du behøver ikke at være sygemeldt fra dit arbejde for at modtage stresscoaching. Tværtimod er det en “win-win-situation” for alle parter, hvis der gøres noget ved stress og stressårsager så tidligt som muligt. Det er både en fordel for dig, din familie, din arbejdsplads og dine andre omgivelser.

Hvad gør en Stresscoach helt konkret

I forløbet vil du skulle arbejde med at nedbringe din stress imellem sessionerne. I samarbejde med dig, udarbejder jeg en afstressningsplan, designet til dig. Samtidig registreres dine stressårsager. Årsagerne bearbejdes og bliver langsomt fjernet. Det kan evt. blive i samarbejde med dine omgivelser. Det kan være din arbejdsplads, din familie, din livsførelse eller andet, der her skal kigges på. Sammen finder vi den bedste vej ud af stress for dig. Sidst I forløbet ser vi også på forebyggelse mod tilbagefald.

Hvor lang tid tager stresscoaching?

Et stresscoachingforløb varer typisk 8-12 uger, afhængig af, hvor stresset du er. Du mødes med mig en time gang om ugen i de første 2-6 uger. Herefter kan der ofte være 2 uger imellem sessionerne.

Tilskud til stresscoaching

Hvis du har en sundhedsforsikring, kan du spørge om du selv må vælge behandler, hvis du foretrækker mig til at hjælpe dig af med stress. Nogle fagforeninger og arbejdspladser giver også tilskud til et stresscoacingforløb. Spørg I din forening eller spørg din arbejdsgiver.

Om mig

Jeg er uddannet hos Forebyg Stress v. Bjarne Toftegård og deltager her i et stresscoachnetværk for anerkendte professionelle stresscoaches. Vi tilbyder også individuel terapi mod stress.

Priser

Første time 750 kr., derefter 875 kr.

- Som regel er 2 timer om måneden tilstrækkeligt. Dette kan dog variere fra klient til klient.

Køb 10 sessioner for kun 8000 kr.

Tidsbestilling:

Vi har ikke ydernummer. Derfor kan du ikke blive henvist til os via sygesikringen og få offentligt tilskud.

Gå ikke glip af hvad vi tilbyder i fremtiden.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev i dag, og deltag i konkurrencen om en times gratis konsultation!

TAG EN STRESSTEST