Terapi Fyn logo
Ring til os:
71 23 70 71
Skriv til os:
info@terapifyn.dk
Terapi Fyn | Psykolog, Parterapeut og Sexolog i Odense på Fyn

Neuropsykologisk og psykologisk undersøgelse

Autoriseret Psykolog, Lone Lytken, og Speciallæge i Psykiatri, Thomas Pelman's speciale er at undersøge borgeres psykiske funktionsniveau i relation til en række områder, herunder i relation til arbejdsevnen.

Der udbydes:

 • Kombinationsundersøgelser ved aut. Psykolog og Speciallæge i Psykiatri
 • Personlighedspsykologiske undersøgelser med testning af kognitive færdigheder
 • Neuropsykologiske undersøgelser
 • Screeninger

Kombinationsundersøgelse ved Aut. Psykolog, Lone Lytken, og Speciallæge i Psykiatri, Thomas Pelman I et samarbejde - Kan være en stor fordel i sagsflowet for klient og socialrådgiver

Vi udbyder, som noget nyt, kombinationsundersøgelser bestående af en psykologisk undersøgelse og/eller neuropsykologisk undersøgelse samt en psykiatrisk speciallægevurdering ved Aut. Psykolog Lone Lytken Nielsen og Speciallæge i Psykiatri, Thomas Pelman.
Undersøgelsen vil indeholde de afsnit, der kendetegner en psykologisk undersøgelse, jf. herunder, og en særskilt vurdering ved Speciallæge i Psykiatri, Thomas Pelman. Undersøgelsen afrundes med en fælles konklusion og opsamling ved begge undersøgere på den samlede psykologiske og psykiatriske udredning. Her vil indgå begges vurdering af prognose og anbefalinger. Det kan være en stor fordel i sager, hvor der hersker mistanke om neuropsykologiske og/eller personlighedspsykologiske samt psykiatriske problemstillinger. Klienten og sagsbehandler slipper da for ventetid ved psykiater og for yderligere omkostninger i forbindelse med rekvirering af begge specialer.

Psykologisk undersøgelse

Dertil kan selvfølgelig bestilles traditionelle psykologiske undersøgelser og neuropsykologiske undersøgelser ved Aut. Psykolog, Lone Lytken, som indeholder:

 • Udredning af opvækstforhold, erhvervsmæssig og socialpsykologisk baggrund
 • Afsnit om kliniske indtryk af klienten
 • Testning af kognitive færdigheder og personligheden samt beskrivelse heraf
 • Konklusion og vurdering af prognose, evt. behandlingsbehov og skånehensyn

Hvis det ønskes, kan der i tillæg til undersøgelsen bedes om en detaljeret behandlingsplan på baggrund af undersøgelsens resultater og konklusion. Form og vægtning af afsnittene i undersøgelsen afhænger af, hvilken type undersøgelse, der ønskes.

Neuropsykologisk undersøgelse

En neuropsykologisk undersøgelse er en undersøgelse, der bør rekvireres i sager, hvor der er mistanke om kognitive deficit som følge af medfødte adfærdsmæssige og/eller kognitive forstyrrelser - som ADHD - eller ved mistanke om tilkomne hjerneskader efter trafikuheld, kronisk stress og/eller udbrændthed.

Kombineret personlighedspsykologisk og neuropsykologisk undersøgelse

Den neuropsykologiske undersøgelse kan kombineres med en grundig personlighedspsykologisk analyse også, hvis der er mistanke om personlighedsmæssige eller følelsesmæssige særlige forhold også, som i tillæg ønskes belyst.

Screening

Som supplement til ressourceforløbet, handleplaner eller andre formål. Består af en vurdering og - iht. problemstillingen - evt. enkelte testninger vurderet af psykologen, der giver socialrådgiver/behandler en kvalificeret beskrivelse af, hvilke faktorer, der er væsentlige i henhold til et ønsket socialfagligt og/eller pædagogisk bestemt sigte.

Priser på de forskellige typer af undersøgelser:

 • Psykologisk undersøgelse: 7.975 kr.
 • Neuropsykologisk undersøgelse: 10.975 kr.
 • Kombineret personlighedspsykologisk og neuropsykologisk undersøgelse: 11.975 kr.
 • Screening: 2.100 kr.
 • Forældrekompetenceundersøgelse: 30-35.000 kr.
 • Kombinationsundersøgelser ved psykolog og speciallæge i psykiatri: Tillæg på 2-3.000 kr.

Alle priser er ekskl. moms

For yderligere information eller bestilling af undersøgelse, kontakt autoriseret psykolog, Lone Lytken, tlf. 81 53 53 09

Gå ikke glip af hvad vi tilbyder i fremtiden.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev i dag, og deltag i konkurrencen om en times gratis konsultation!

TAG EN STRESSTEST