Terapi Fyn logo
Ring til os:
71 23 70 71
Skriv til os:
info@terapifyn.dk
Terapi Fyn | Psykolog, Parterapeut og Sexolog i Odense på Fyn

Kognitiv terapeut og parterapeut Vibeke Lemvig Nielsen

Jeg har speciale inden for kognitiv terapi, parterapi, sexologi, stresscoaching og mindfulness. Samtidig er jeg medejer af Terapi Fyn. Jeg kan tilbyde individuel terapi for dig, som er ramt af stress, krise eller savner personlig udvikling.  Jeg kan også tilbyde parterapi for jer, der savner nærvær, bedre kommunikation eller andet i jeres forhold. Jeg er som udgangspunkt interesseret i at finde årsagen til problemerne og give dig/jer værktøjer til at løse dem fremadrettet. Terapien foregår i trygge rammer, hvor vi sammen skaber et fundament af tillid, erkendelse og udvikling.

Individuel terapi og coaching

Vi kan alle blive ramt af stress, angst eller depression som vi har brug for hjælp til at håndtere og overvinde. Vi møder alle gennem livet sorg og kriser, hvor vi har brug for at tale med et andet menneske om det, der er svært. Som terapeut er jeg et nærværende, opmærksomt og engageret medmenneske og samtalepartner, men jeg er også uddannet til at give dig klarhed og forståelse for de sammenhænge og relationer du indgår i. Jeg kan give dig de værktøjer, der kan bringe dig videre i en positiv udvikling.

Parterapeut

Som par vil de fleste møde udfordringer i livet sammen og opleve, at forholdet ændrer sig gennem årene. Mange oplever fx, at de savner nærvær, omsorg, sex, berøring, kommunikation eller interesse fra partneren. Utroskab og svigt kan ryste tilliden i forholdet og måske føre til et brud.

Parterapi kan være løsningen, hvis I som par føler, at tingene er kørt fast, og I ikke længere evner at lytte til og forstå hinanden. Jeg kan hjælpe jer til at finde viljen og evnen til at dyrke kærligheden til hinanden igen, og til at få etableret en konstruktiv og respektfuld dialog, der kan hjælpe jer videre sammen – eller hver for sig.

Som parterapeut guider jeg jer i samtalen og giver jer plads hver især at fortælle, hvordan I oplever forholdet på godt og ondt. I får mulighed for at kommentere og reflektere på det, der bliver sagt. Jeg hjælper jer med at få skabt den indsigt og forståelse, der kan løfte jer ud af fastlåsheden og åbne for en mere kærlig dialog.

Arbejdet vil foregå både under konsultationen med mig, men i lige så høj grad hjemme for jer selv. I vil få forskellige redskaber, der skal understøtte en positiv udvikling. Søger du en terapeut eller parterapeut i Odense vil jeg meget gerne byde dig velkommen i vores praksis.

Billede af Vibeke Lemvig - Terapeut og parterapeut i Odense og Svendborg

Priser

Terapi første time 750 kr., derefter 875 kr.

Parterapi første time 1150 kr., derefter 1375 kr.

- Som regel er 2 timer om måneden tilstrækkeligt. Dette kan dog variere fra klient til klient.

Tidsbestilling:

Vi har ikke ydernummer. Derfor kan du ikke blive henvist til os via sygesikringen og få offentligt tilskud.

Gå ikke glip af hvad vi tilbyder i fremtiden.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev i dag, og deltag i konkurrencen om en times gratis konsultation!

TAG EN STRESSTEST