Terapi Fyn logo
Ring til os:
71 23 70 71
Skriv til os:
info@terapifyn.dk
Terapi Fyn | Psykolog, Parterapeut og Sexolog i Odense på Fyn

Psykolog i Odense - Lone Lytken

Jeg er autoriseret psykolog. Samtidig er jeg medejer af Terapifyn.dk i Odense og jeg har flere års terapeutisk erfaring.

Jeg kan tilbyde individuel psykolog behandling for dig, som oplever stress, krise, angst, depression, lavt selvværd eller på anden måde har brug for hjælp til at få det bedre med dig selv og dit liv.

Er du i tvivl om du oplever stress, kan det være en god ide at tage en stresstest. Den er aldrig 100% sikker, men den kan give dig en god indikation. Tag stresstesten her.

Det vigtigste for mig i mit arbejde som psykolog er, at hjælpe dig med de udfordringer du oplever her og nu. Dette på en måde, der både er behagelig og tryg for dig. Ved din første psykolog time hos mig, bruger vi det meste af tiden på, at jeg blot lytter. Jeg vil dernæst guide dig i processen og give dig konkrete redskaber til at takle dine problemer i dag – og fremadrettet.

Psykologisk rådgivning og terapi -
som psykolog giver jeg dig redskaberne

I vores liv vil vi komme ud for at møde mange forskellige udfordringer. Jeg møder ofte klienter, som ikke kan identificere præcis, hvad der er galt; kun at de har følelsen af, at noget er galt. Det kan være i deres privatliv, arbejdsliv eller i relationer til andre mennesker. For det meste finder vi en løsning på problemerne selv og en måde at komme videre på.

Andre gange kan det være svært på egen hånd at finde løsningen på, hvordan vi bearbejder en følelse, håndterer en situation, eller bryder en negativ tilstand. I psykolog terapien vil jeg hjælpe dig med at finde mening med og se sammenhænge i dit liv. I fællesskab vil vi finde frem til, hvilke årsager, der ligger til grund for dine følelser eller din tilstand, og jeg vil give dig redskaber og nye strategier, som vil styrke og løfte dig i en positiv rettet udvikling.

Søger du en psykolog i Odense eller på Fyn, vil jeg meget gerne byde dig velkommen i vores praksis.

Du er altid velkommen til at ringe til mig, hvis du har spørgsmål eller gerne vil have en psykolog tid hos mig. Jeg ringer tilbage, så snart jeg har mulighed for det, hvis du vælger at lægge en besked. Du finder mine kontaktoplysninger her.

Du kan også booke en psykolog tid online her.

Lone Lytken - Din psykolog i Odense på Fyn

Læs her hvad tidligere klienter siger om mig som psykolog:

“Når jeg tænker over det, så har det hjulpet mig at gå ved Lone på den måde, at jeg er blevet meget bevidst om, hvorfor jeg har fået angst, fordi jeg ved hvilke tanker i hvilke situationer, der er vigtige for mig at få kigget på og gøre noget ved. Jeg har stadig arbejde foran mig, og jeg er ikke færdig med at komme ved Lone endnu, fordi det hjælper.”

Billede af aut. psykolog i Odense på Fyn - Lone Lytken

Priser:

 Psykolog: Førstegangs tilbud 750 kr.

Psykolog: 975 kr. pr. time

Som regel er 2 psykolog timer om måneden tilstrækkeligt. Dette kan dog variere fra klient til klient.

Skriv til mig:


Tidsbestilling:

Vi har ikke ydernummer. Derfor kan du ikke blive henvist til os via sygesikringen og få offentligt tilskud.

Gå ikke glip af hvad vi tilbyder i fremtiden.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev i dag, og deltag i konkurrencen om en times gratis konsultation!

TAG EN STRESSTEST