Ring til os:
71 23 70 71
Skriv til os:
info@terapifyn.dk

Psykolog i Odense - Lone Lytken

Jeg er autoriseret psykolog, medejer af Terapifyn.dk og har flere års terapeutisk erfaring.

Jeg kan tilbyde individuel psykolog behandling for dig, som oplever stress, krise, angst, depression, lavt selvværd eller på anden måde har brug for hjælp til at få det bedre med dig selv og dit liv. Er du i tvivl om du oplever stress, kan det være en god ide at tage en stress test. Den er aldrig 100% sikker men det giver en god indikation. Tag stresstesten her. Det vigtigste for mig i mit arbejde er, at hjælpe dig med de problemer, du oplever her og nu på en måde, der både er behagelig og tryg for dig. Under dit første besøg hos mig, bruger vi det meste af tiden på, at jeg blot lytter. Jeg vil dernæst guide dig i processen og give dig konkrete redskaber til at takle dine problemer i dag – og fremadrettet.

Psykologisk rådgivning og terapi - jeg giver dig redskaberne

I vores liv vil vi komme ud for at møde mange forskellige udfordringer. Jeg møder ofte klienter, som ikke kan identificere præcis, hvad der er galt; kun at de har følelsen af, at noget er galt. Det kan være i deres privatliv, arbejdsliv eller i relationer til andre mennesker. For det meste finder vi en løsning på problemerne selv og en måde at komme videre på. Andre gange kan det være svært på egen hånd at finde løsningen på, hvordan vi bearbejder en følelse, håndterer en situation, eller bryder en negativ tilstand. I psykolog terapien vil jeg hjælpe dig med at finde mening og med at se sammenhænge i dit liv. I fællesskab vil vi finde frem til, hvilke årsager, der ligger til grund for dine følelser eller din tilstand, og jeg vil give dig redskaber og nye strategier, som vil styrke og løfte dig i en positiv rettet udvikling.

Søger du en psykolog i Odense, vil jeg meget gerne byde dig velkommen i vores praksis.

Du er altid velkommen til at ringe til mig, hvis du har spørgsmål eller gerne vil have en tid hos mig. Jeg ringer tilbage, så snart jeg har mulighed for det, hvis du vælger at lægge en besked. Du finder mine kontaktoplysninger her.

Du kan også booke en tid online her. Lone Lytken - Din psykolog i Odense  

Læs her hvad tidligere klienter siger om mig som psykolog:

“Når jeg tænker over det, så har det hjulpet mig at gå ved Lone på den måde, at jeg er blevet meget bevidst om, hvorfor jeg har fået angst, fordi jeg ved hvilke tanker i hvilke situationer, der er vigtige for mig at få kigget på og gøre noget ved. Jeg har stadig arbejde foran mig, og jeg er ikke færdig med at komme ved Lone endnu, fordi det hjælper.”

Priser

975 kr./timen, terapi første time 700 kr. parterapi første time: 1100

- Som regel er 2 timer om måneden tilstrækkeligt. Dette kan dog variere fra klient til klient.

Tidsbestilling:

Vi har ikke ydernummer. Derfor kan du ikke blive henvist til os via sygesikringen og få offentligt tilskud.

Gå ikke glip af hvad vi tilbyder i fremtiden.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev idag!

TAG EN STRESSTEST